Bericht van Travel Club Express BV

Travel Club Express heeft besloten haar activiteiten te staken. Dit betekent:

  • Voor klanten die reeds hebben betaald voor de Travel Club Express Kaart dat zij gebruik kunnen maken van de kaart en de diensten van Travel Club Express. Zij dienen hiervoor op de website in te loggen.
  • Consumenten die nog niet betaald hebben voor de Travel Club Express Kaart hoeven dit niet meer te doen. De kaart wordt herroepen en zij kunnen geen gebruik meer maken van de kaart en de diensten van Travel Club Express. Vorderingen op deze klanten worden doorgehaald en niet ter incasso uit handen gegeven. Voor meer informatie kunnen deze klanten een E-mail sturen naar support@travelclubexpress.zendesk.com.
  • De afgelopen weken ontvangen wij meldingen van valse e-mails en telefoontjes waarin wordt aangegeven dat consumenten een openstaande bedrag moeten betalen aan Travel Club Express. Deze e-mails en telefoontjes zijn niet afkomstig van Travel Club Express. Wij raden u aan niet in te gaan op deze verzoeken. Travel Club Express heeft haar activiteiten sinds juni 2018 gestaakt. Travel Club Express benadert geen consumenten met welk doel dan ook. Tevens zijn alle vorderingen doorgehaald.